De nieuwste sim only aanbiedingen

Voordelige sim only aanbiedingen

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken en dan kun je er maar beter voor zorgen dat je zo'n goedkoop mogelijk abonnement afsluit voor je mobiele telefoon. Dit aangezien het een blijvende kostenpost is en je niet meer kosten maakt dan nodig is. Als je al over een prima mobieltje beschikt, kan je op zoek naar een van de vele voordelige sim only aanbiedingen die er zijn. Vraag maar eens aan mensen in je omgeving die gebruik maken van een sim only abonnement wat hun ervaring hiermee is en of ze tevreden zijn met de kosten die met zo'n abonnement gepaard gaan. Veruit de meeste mensen zullen zeer te spreken zijn over deze abonnementsvorm, omdat het veel geld bespaard en het daarbij mogelijk is flexibel te blijven qua contract en bundel.

Sim only abonnement afsluiten

Je sluit over het algemeen een sim only af voor een maand, 1 jaar of 2 jaar. Hoe langer de contractperiode hoe minder flexibel je wordt maar wel krijg je dan een korting op je sim only Kies je voor een 2-jarig contract dan zit je langer aan je sim only contract vast zit en heb je dus geen mogelijkheden om tussentijds over te stappen. Kies je voor een contract van 1 jaar, dan kun je daarna altijd nog verlengen voor nog een jaar, maar je kunt ook opnieuw op zoek gaan naar nieuwe sim only aanbiedingen en ze met elkaar vergelijken om te zien of je nog altijd een scherpe prijs betaalt of dat het eventueel nog scherper kan.

Je zou misschien denken dat je bij een contract van 2 jaar ‘beloond' wordt met lagere tarieven maar aangezien de korting over het algemeen zeer klein is, is dit dus niet helemaal. het geval. De tarieven voor zowel een 1- als een 2-jarig kan je min of meer dus als gelijk beschouwen. Wat dat betreft kun je dus net zo goed een sim only abonnement voor een maand of 1 jaar afsluiten. Je houdt in dat geval in elk geval je mogelijkheden open zodra het contract van je sim only abonnement afloopt. Dit is wel zo prettig, want zoals net al gezegd kunnen er tegen die tijd kunnen weer nieuwe sim only deals in de aanbieding kunnen zijn waar je wellicht gebruik van wilt maken. Als je mobiel het nog steeds goed doet natuurlijk!

Sim only direct in gebruik nemen

Uiteraard kun je sim only vanaf het moment dat je je abonnement hebt afgesloten nog niet direct gebruiken. Je moet in eerste instantie nog wachten op je simkaart die je per post krijgt toegestuurd. Dit zal hooguit een paar dagen duren. Daarnaast kan het zo zijn dat je nog een overeenkomst hebt lopen van een telefoon abonnement. Als dat het geval is kun je alsnog je simkaart krijgen toegestuurd. Je kunt bij het afsluiten aangeven of je nog een overeenkomst hebt lopen. Zo ja, dan geef je de datum op waarop je wilt dat je sim only abonnement gaat starten als je gebruik maakt van nummerbehoud.

Om van een sim only abonnement gebruik te kunnen maken dient je mobiele telefoon wel simlockvrij te zijn. Is dit niet het geval, dan zul je de sim only abonnement niet kunnen gebruiken. Het is wel zo handig om dit even te checken voordat je een abonnement afsluit zodat je daar niet pas naderhand achter komt. De meest simpele manier om te ontdekken of jouw mobiel simlockvrij is, is door er een simkaart van iemand anders in te doen. Indien er inderdaad een signaal wordt opgepikt van de provider van de simkaart die je in je telefoon hebt gedaan weet je dus dat je telefoon simlockvrij is en daarmee dus geschikt voor elk abonnement. Als je contract van je telefoon abonnement afloopt zal je telefoon vanzelf simlockvrij worden. Als dit dus aanstaande is kun je het gewoon afwachten.